Diensten

Op uw technische systemen wilt en moet u kunnen vertrouwen. Deze zouden altijd perfect moeten functioneren. De meeste installaties en systemen zijn ontwikkeld en gebouwd om dit probleemloos jarenlang te doen. Toch is het belangrijk om regelmatig te inspecteren of de installatie nog correct functioneert. Hierdoor wordt u niet verrast door storingen en uitval, tevens krijgt u inzicht in de levensduur en mogelijke energiebesparing.
Bovendien is het voor diverse installaties en systemen verplicht (garantie, wet, norm en/of eis) om deze periodiek te inspecteren en onderhouden.

Diensten die BarTeck voor u kan uitvoeren:

  • Functionele inspecties
  • Onderhoud
  • Opvolgen storingen
  • Opstellen MJOB (Meerjaren onderhoudsbegroting)
  • Aanpassen of moderniseren van bestaande systemen

Maatwerk voorstel
Dienstverlening is maatwerk. Op basis van de wensen en eisen van de klant maken we een dienstverlening op maat. Bij nieuwe aanvragen verrichten we vrijwel altijd vooraf een beschouwing van het systeem op de locatie. Deze beschouwing is gratis. Vervolgens maken we een vrijblijvend voorstel, waarin de wensen en eisen van de klant en de beschouwing zijn verwerkt. Hiermee krijgt u als klant een dienstverlening op maat aangeboden, waarop u vrijblijvend kunt beslissen deze dienst door BarTeck uit te laten voeren.

Contract of enkele dienst
De dienstverlening van BarTeck kunt u als één enkele opdracht laten uitvoeren. Soms is meer ook niet nodig, denk hierbij aan het moderniseren van uw algemene verlichting.
Echter voor diverse systemen is het noodzaak of verstandig om deze periodiek te laten inspecteren en onderhouden. Verplicht is het voor Noodverlichting en verstandig voor bijvoorbeeld Camerasystemen of Pompsystemen.
Periodieke inspecties en onderhoud maken uw systemen meer bedrijfszeker, verkleinen de kans op storingen en verlengen de levensduur.

Wilt u een dienstverlening op maat aangeboden krijgen?
Neemt u gerust contact op met uw vragen of voor meer informatie.