Wooncomplex – VvE’s en Beheerders

Voor VvE’s leveren we reeds diensten op het gebied van Functionele verlichting, Toegang- / Intercomsystemen en Pompsystemen.

Functionele verlichting
Alle wooncomplexen zijn uitgerust met algemene functionele verlichting in gemeenschappelijk ruimten en op gallerijen. We komen diverse uiteenlopende combinaties tegen bestaande uit TL-verlichting, opbouwarmaturen, inbouwarmaturen, buitenverlichting en vele anderen uitgevoerd al dan niet als LED-verlichting. Onze dienstverlening bestaat veelal uit het energiezuiniger maken van de functionele verlichting als geheel. Tevens maken we aanpassingen om de bestaande verlichting flexibeler en automatisch aan te sturen.
De vraagstukken en mogelijkheden zijn divers.

Toegang- en/of Intercomsysteem
Veel VvE complexen zijn voorzien van een toegang- en/of Intercomsysteem. Hiervoor biedt BarTeck een dienstverlening bestaande uit inspectie, functioneel testen, onderhoud en moderniseren. Deze systemen werken langere tijd probleemloos, echter doordat gebruikers weinig aanpassingen doorvoeren komt het regelmatig voor dat de werking niet meer past bij de actuele situatie of optimaal is.

Telemetrie voor pompen
Pompsystemen voor afvoer van regenwater in garages, kelders of fietsenstallingen bevatten draaiende delen. Deze installaties dienen jaarlijks één of meerdere keren geïnspecteerd, getest en onderhouden te worden. Hiermee zal het pompsysteem meer bedrijfszeker worden, voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur.
Zeker voor pompsystemen voor afvoer van regenwater heeft het nut om een alarmering aan het pompsysteem toe te voegen . Dit kan middels een lamp / zoemer op locatie of middels telemetrie met doormelding naar uw mobiel.

Noodverlichting
We komen wooncomplexen tegen met noodverlichting, al dan niet verplicht, in de gemeenschappelijke ruimtes. Als de spanning uitvalt en het ineens donker is, kan dit bij aanwezigen leiden tot paniek. Noodverlichting zoals vluchtrouteverlichting is bedoeld om veilig en snel het pand te kunnen verlaten zodra dit nodig is. Jaarlijkse inspectie en onderhoud is verplicht. Download u onze leaflet voor noodverlichting of neemt u direct contact met ons op.

Flexibele dienstverlening
Bij onze dienstverlening is het uitgangspunt om het de mensen van de VvE zo gemakkelijk mogelijk te maken. Het is ons bekend dat binnen besturen en technische commissies met regelmaat wijziging voor komen en kennis verloren gaat. Indien gewenst geven wij uitleg, kunnen we gebruikersonderhoud uitvoeren en gebruikershandleidingen aanleveren of zelfs maken. Bij onze dienstverlening willen en zullen we ook zeer flexibel zijn in de uitvoering. Is het het praktischer om werk in de avond of weekend uit te voeren, dan doen we dat zonder meerkosten (mits we dit vooraf weten). Ook een keer terugkomen omdat er iemand niet aanwezig is, vinden we niet zo’n probleem. We stemmen dit soort zaken in overeenstemming en flexibel af.

Vraagt u bij ons naar de mogelijkheden voor uw locatie.