Bedrijven – Kantoren

Voor kantoren leveren we reeds diensten op het gebied van Noodverlichting, Functionele verlichting, Camerasystemen en Toegangscontrole.

Noodverlichting
De meeste kantoren zijn, al dan niet verplicht, uitgevoerd met noodverlichting. Als de spanning uitvalt en het ineens donker is, kan dit bij aanwezigen leiden tot paniek. Noodverlichting zoals vluchtrouteverlichting is bedoeld om veilig en snel het pand te kunnen verlaten zodra dit nodig is. Jaarlijkse inspectie en onderhoud is verplicht. Download u onze leaflet voor noodverlichting of neemt u direct contact met ons op.

Functionele verlichting
Alle kantoren zijn uitgerust met functionele verlichting. We komen diverse uiteenlopende combinaties tegen bestaande uit TL-verlichting, lichtlijnen, downlighters, spots en vele anderen uitgevoerd al dan niet als LED-verlichting. Onze dienstverlening bestaat veelal uit het energiezuiniger maken van de functionele verlichting als geheel. Tevens maken we aanpassingen om de bestaande verlichting flexibeler en automatisch aan te sturen. De vraagstukken en mogelijkheden zijn divers.

Camerasysteem
Kantoorpanden zijn vaak voorzien met een camerasysteem aan de buitenzijde van het gebouw. Deze zijn bedoeld om probleemloos jarenlang functioneel te werken. Echter onder invloed van het weer en verschil van lichtinval per jaargetijde is het nuttig om met regelmaat de functionaliteit van het camerasysteem te inspecteren en daar waar nodig onderhoud te doen. BarTeck kan deze werkzaamheden tegen een geringe vergoeding voor u uitvoeren.

Toegangscontrole
Toegangscontrolesystemen bedoeld om personeel toegang te verschaffen tot het kantoor, en soms ook ruimten waar klanten niet mogen komen. Hiervoor biedt BarTeck een dienstverlening bestaande uit inspectie, functioneel testen, onderhoud en moderniseren. Deze systemen werken langere tijd probleemloos, echter doordat gebruikers weinig aanpassingen doorvoeren komt het regelmatig voor dat de werking niet meer past bij de actuele situatie of optimaal is.

Vraagt u bij ons naar de mogelijkheden voor uw locatie.