Bedrijven – Winkels/Retail

Voor de retailer leveren we reeds diensten op het gebied van Noodverlichting, Functionele verlichting en Camerasystemen.

Noodverlichting
In de meeste winkels is noodverlichting verplicht. Als de spanning uitvalt en het ineens donker is, kan dit bij aanwezigen leiden tot paniek. Noodverlichting zoals vluchtrouteverlichting is bedoeld om veilig en snel het pand te kunnen verlaten zodra dit nodig is. Jaarlijkse inspectie en onderhoud is verplicht. Download u onze leaflet voor noodverlichting of neemt u direct contact met ons op.

Functionele verlichting
Alle winkels zijn uitgerust met functionele verlichting. We komen diverse uiteenlopende combinaties tegen bestaande uit TL-verlichting, lichtlijnen, downlighters, spots en vele anderen uitgevoerd al dan niet als LED-verlichting. Onze dienstverlening bestaat veelal uit het energiezuiniger maken van de functionele verlichting als geheel. Tevens maken we aanpassingen om de bestaande verlichting flexibeler en automatisch aan te sturen. De vraagstukken en mogelijkheden zijn divers.

Camerasysteem
In veel winkels zijn camerasystemen opgesteld. Deze zijn bedoeld om probleemloos jarenlang functioneel te werken. Echter in winkels verandert regelmatig de indeling. Tevens verschilt de lichtinval per jaargetijde. Het is nuttig om met regelmaat de functionaliteit van het camerasysteem te inspecteren en daar waar nodig aan te passen aan de actuele situatie. BarTeck kan deze werkzaamheden tegen een geringe vergoeding voor u uitvoeren.

Vraagt u bij ons naar de mogelijkheden voor uw winkel.