Bedrijven – HORECA

Voor de HORECA leveren we reeds diensten op het gebied van Noodverlichting, Functionele verlichting, Camerasystemen, Toegangssystemen en Pompsystemen. Tevens maken we ook klantspecifieke alarmmelders en telemetrie oplossingen (alarmering op mobiel). Per HORECA gelegenheid (Hotel, Restaurant en Café) is er wel verschil tussen onze diensten. Hieronder een opsomming.

Noodverlichting
In vrijwel elke HORECA gelegenheid is noodverlichting verplicht. Als de spanning uitvalt en het ineens donker is, kan dit bij aanwezigen leiden tot paniek. Noodverlichting zoals vluchtrouteverlichting is bedoeld om veilig en snel het pand te kunnen verlaten zodra dit nodig is. Jaarlijkse inspectie en onderhoud is verplicht. Download u onze leaflet voor noodverlichting of neemt u direct contact met ons op.

Functionele verlichting
In de HORECA bieden wij diensten gericht op de functionele verlichting. We komen diverse uiteenlopende combinaties tegen bestaande uit TL-verlichting, downlighters, spots en vele anderen uitgevoerd al dan niet als LED-verlichting. Onze dienstverlening bestaat veelal uit het energiezuiniger maken van de verlichting als geheel. Tevens maken we aanpassingen om de bestaande verlichting flexibeler en automatisch aan te sturen.
De vraagstukken en mogelijkheden zijn divers.

Camerasysteem
In een HORECA gelegenheid is vaak een camerasysteem opgesteld. Deze zijn bedoeld om probleemloos jarenlang functioneel te werken. Echter door tussentijds de indeling aan te passen, wordt met regelmaat de goede werking van het camerasysteem ondermijnd. Tevens verschilt de lichtinval per jaargetijde. Het is nuttig om met regelmaat de functionaliteit van het camerasysteem te inspecteren en daar waar nodig aan te passen aan de actuele situatie. BarTeck kan deze werkzaamheden tegen een geringe vergoeding voor u uitvoeren.

Toegangscontrole
Toegangscontrolesystemen bedoeld om personeel toegang te verschaffen tot ruimten waar klanten niet mogen komen. Hiervoor biedt BarTeck een dienstverlening bestaande uit inspectie, functioneel testen, onderhoud en moderniseren. Deze systemen werken langere tijd probleemloos, echter doordat gebruikers weinig aanpassingen doorvoeren komt het regelmatig voor dat de werking niet meer optimaal is.

Telemetrie voor pompen
Pompsystemen voor afvoer van regenwater, water uit de keuken en/of toiletten bevatten draaiende delen. Deze installaties dienen jaarlijks één of meerdere keren geïnspecteerd, getest en onderhouden te worden. Hiermee zal het pompsysteem meer bedrijfszeker worden, voorkomt u storingen en verlengt u de levensduur. Zeker voor pompsystemen voor afvoer van regenwater heeft het nut om een alarmering aan het pompsysteem toe te voegen . Dit kan middels een lamp / zoemer op locatie of middels telemetrie met doormelding naar uw mobiel.

Vraagt u bij ons naar de mogelijkheden voor uw locatie.